• sv
  • sv
  • sv

Upplevelsepromenad på Ramsholmen

Datum: Måndag 24 jun 2019 - onsdag 28 aug 2019 Visa karta

Upplev ett av Finlands artrikaste områden. En rofylld promenad bland ädla lövträd och sjungande fåglar är bra för både kropp och själ.

Under den ca. 2 timmars promenaden får du höra intressanta detaljer om områdets historia samt om växt och djurlivet i området. Våra vildmarksguider kanske även avslöjar vad de olika trädslagen har använts och än i dag används till.

Vi träffas vid Ekenäs Naturum på Strandallén 5, varifrån vi vandrar först till Ramsholen. Där njuter vi av naturen i området Ramsholmen – Hagen varefter vi avslutar turen vid parkeringen vid Snäcksundsvägen.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Hotell

Viking Motel

Avstånd: 28,8 km
Ett motell byggt i Vikingastil med 30 bäddplatser och två fyrapersoners stugor. Gemensamma WC- och duschutrymmen. I motellet finns en fin 20-personers bastu, som kan bokas skilt.
Hotell

Hotel Sea Front

Avstånd: 932 meter
Hotel Sea Front är ett litet familjehotell som erbjuder dig en lugn övernattning i en skön miljö vi havet. Våra rum är små men mysiga och i våra bekväma sängar får du en god natts sömn. Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att du skall få en trevlig vistelse i Raseborg och Ekenäs!
Pensionat

Sjömansro

Avstånd: 13 km
Sjomansro ligger naturskönt invid havet i Lappvik, mellan Hangö och Ekenäs. En lägenhet för 7 personer och 7 dubbelrum med kök, wc och dusch, wifi.