• sv
  • sv
  • sv

Osmo Ikonen Swings

Osoite: Vuorikatu 1, 10900 Hanko Näytä kartta

Osoite: Vuorikatu 1, 10900 Hanko

Laulaja Osmo Ikonen on tuttu mm. SuomiLOVE:sta ja Sunrise Avenue bändistä. Hän on todellinen musiikin monilahjakkuus, joka on jo pitkään tehnyt omaa soolouraansa vaihtaen sujuvasti musiikkityylistä ja instrumentista toiseen.

Nyt Osmoa on mahdollista kuulla huippumuusikoista koostuvan Swing Bandin solistina!
Ohjelmistoa on koottu suurelle yleisölle tutuista radio-hiteistä sekä vanhemmista klassikoista. Mukana on biisejä Van Halenin Jumpista Oasiksen Wondewaliin. Mukana on tietysti Ray Charlsin ja Stevie Wonderin klassikkoja, mutta myös Osmo Ikosen omaa tuotantoa. Kaikki Swing Band sovituksina - mukana perinteikkään maukasta Swingiä. Esiintyminen sekä ison orkesterin saundi vievät kuulijan mukaansa.

Hinta: 30 euroa/hlö, 25 euroa/hlö (työtön, eläkeläinen ja asevelvolliset)
Paikka: Kaupungintalon juhlasali, Vuorikatu 1

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Bed & Breakfast

Villa Solgården

Etäisyys: 1 km
Villa Solgården sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa Kylpyläpuistossa noin 200 m Plagenin uimarannalta, tenniskentiltä ja Hangon Casinolta. Uudistetussa villassa pääset aistimaan aitoa Hangon tunnelmaa ja villamajoituksen henkeä. Villa Solgården on avoinna toukokuusta syyskuuhun.
Hotelli

Viking Motel

Etäisyys: 2 km
Viikinkityyliin rakennettu motelli jossa 30 vuodepaikkaa ja lisäksi kaksi neljän hengen mökkiä. WC- ja suihkutilat yhteiskäytössä. Motellissa on hieno 20 henkilön sauna, joka on vuokrattavissa erikseen.
Hotelli

FolkiaCenter

Etäisyys: 708 metriä
Kodikas majatalo Hangon keskustassa