• sv
  • sv
  • sv

Coaching ryhmille

Päivämäärä: Perjantai 20 syys 2019 - perjantai 27 joulu 2019 Näytä kartta

Valmennus yrityksille ja organisaatioille. - Sopii erilaisten ristiriitatilanteiden ja haasteiden ratkaisu menetelmäksi paremman johtajuuden ja tiimin kehittymisen työkalu. Kaipaatteko enemmän inspiraatiota ja motivaatiota?

Valmennus on prossessi, joka edesauttaa kehitystä kohti asetettuja tavoitteita ja asiakkas löytää parhaat puolensa. Kysessä voi olla oma henkilökohtainen kehitys, työ- tai parisuhde, taloudellinen kehitys jne.
Muun muassa harjoitusten avulla voidaan kehittää positiivista kommunikaatiota, jotta varsinkin eri työtiimien yhteenkuuluvuutta vahvistetaan.


Lisätietoja saat: https://www.hankocoaching.fi/

Oheisesta on line kalenterista voit varata ryhmällesi ajan, tietyt maanantai ajat ovat varattuja ryhmille. Jos haluat varata jonkin muun ajan, ole yhteydessä suoraan, Margita Söderling, 04577104840

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Kokonaishinta
Valitse päivämäärä:

Lähellä olevia majoituksia

Hotelli

FolkiaCenter

Etäisyys: 558 metriä
Kodikas majatalo Hangon keskustassa
Hotelli

Viking Motel

Etäisyys: 2,2 km
Viikinkityyliin rakennettu motelli jossa 30 vuodepaikkaa ja lisäksi kaksi neljän hengen mökkiä. WC- ja suihkutilat yhteiskäytössä. Motellissa on hieno 20 henkilön sauna, joka on vuokrattavissa erikseen.
Bed & Breakfast

Villa Solgården

Etäisyys: 1,3 km
Villa Solgården sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa Kylpyläpuistossa noin 200 m Plagenin uimarannalta, tenniskentiltä ja Hangon Casinolta. Uudistetussa villassa pääset aistimaan aitoa Hangon tunnelmaa ja villamajoituksen henkeä. Villa Solgården on avoinna toukokuusta syyskuuhun.
Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8321.cbischannel-30448 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails